Bemutatkozás

A Gyöngykertben kb. 11 éve kezdődött a gyöngy-virágok készítése. Akkoriban még nem készítettek virágot gyöngyből Magyarországon. Pont ezért kezdtem el. Már a kezdeti virágok is sikert arattak. Innentől tudtam, hogy nincs megállás. Sok-sok virág vár megvalósításra nagy tervek... Ha virágot lehet készíteni gyöngyből, akkor csokrot is! Így lettem gyöngycsokor első. Immár négy alkalommal vettem részt esküvő kiállításon, ahol bemutathattam a maradandó virágcsodákat, csokrokat.

A piciny gyöngyszemekből a színskála számtalan változatában pompáznak a gyöngy alkotások, kedvemre játszadozhatok a színekkel, anyagokkal. A saját kikísérletezett, elkészített virágok szolgálnak mintául. 

A gyöngy-virágok kézzelfogható maradandó emlékként őrzik a pillanatot, a színeket. A mindig tündöklő gyöngy-virág felidézi az alkalmat kitől, miért mire kapta.
Nagy öröm számomra, hogy mások (és a magam) kedvére alkothatok, maradandót hagyhatok magam után. A gyöngyből készült virágokban megtaláltam  számításomat. Eredeti foglalkozásom ékszerbecsüs, a szakmámat mindmáig szeretem. Azonban alkotókedvemet itt tudom leginkább megvalósítani.

Olyan helyen nőttem fel, ahol egy nagy tó a kert végében volt. Sokszor volt program, hogy körbejárjuk a tavat. Manapság is természetbarát vagyok, így egyik hobbim a természetfotózás, madarazás, kutatás a vadon élő orchideák után. Ez utóbbit nagy örömmel készítem gyöngyből. Így bármilyen fokozottan védett faj gyöngy változata ott virít folytonosan az otthonomban. 

Igyekszem

- ha érdeklődsz, hamar válaszolni
- ha tanácsot kérsz, segíteni
- ha rendelsz, a legszebb, legjobb munkát adni, mely mögött 11 év tapasztalat áll

Továbbá ezen sorok között mondok köszönetet a családomnak. A biztatás és támogatás mellett előfordult, hogy alkalomadtán a munkából is kisebb részt vállaltak, pl. rózsák csészelevelét.

Köszönöm, hogy megtekintetted a weboldalamat. Várlak vissza az újdonságokkal!


(Lázár Sándorné Jurdik Judit)   JUVIRA 
Pécs
06-30/ 941-52-93
E-mail: gyongycsokor@gmail.com.

 .