Bemutatkozás

A Gyöngykertben kb. 12, lassan 13 éve kezdődött a gyöngy-virágok készítése. Akkoriban még nem készítettek virágot gyöngyből Magyarországon. Pont ezért kezdtem el. Már a kezdeti virágok is sikert arattak. Innentől tudtam, hogy nincs megállás. Sok-sok virág vár megvalósításra nagy tervek... Ha virágot lehet készíteni gyöngyből, akkor csokrot is! Így lettem gyöngycsokor első. Immár öt alkalommal vettem részt esküvő kiállításon, ahol bemutathattam a maradandó virágcsodákat, csokrokat.

A piciny gyöngyszemekből a színskála számtalan változatában pompáznak a gyöngy alkotások, kedvemre játszadozhatok a színekkel, anyagokkal. A saját kikísérletezett, elkészített virágok szolgálnak mintául. 

A gyöngy-virágok kézzelfogható maradandó emlékként őrzik a pillanatot, a színeket. A mindig tündöklő gyöngy-virág felidézi az alkalmat kitől, miért mire kapta.

Nagy öröm számomra, hogy mások (és a magam) kedvére alkothatok, maradandót hagyhatok magam után. A gyöngyből készült virágokban megtaláltam  számításomat. 

Olyan helyen nőttem fel, ahol egy nagy tó a kert végében volt. Sokszor volt program, hogy körbejárjuk a tavat. Manapság is természetbarát vagyok, így egyik hobbim a természetfotózás, madarazás, kutatás a vadon élő orchideák után. Ez utóbbit nagy örömmel készítem gyöngyből. Így bármilyen fokozottan védett faj gyöngy változata elkészíthető.

Igyekszem

- ha érdeklődsz, hamar válaszolni
- ha tanácsot kérsz, segíteni
- ha rendelsz, a legszebb, legjobb munkát adni, mely mögött 12 év tapasztalat áll

Továbbá ezen sorok között mondok köszönetet a családomnak. A biztatás és támogatás mellett előfordult, hogy alkalomadtán a munkából is kisebb részt vállaltak, pl. rózsák csészelevelét. Sándor a férjem pedig pár saját alkotással is büszkélkedhet, mely kiállítási darab lett, némi segítséggel.

Köszönöm, hogy megtekintetted a weboldalamat. Várlak vissza az újdonságokkal!


Lázár Sándorné Jurdik Judit   
Pécs
06-30/ 941-52-93
E-mail: gyongycsokor@gmail.com
.

 .