Bemutatkozás

A Gyöngykertben kb. 11 éve kezdődött a gyöngy-virágok készítése. Amikor elkezdtem, tudtam, hogy nincs megállás. Sok-sok virág vár megvalósításra nagy tervek...

Ez idő alatt nagy utat járt be az apróságtól egészen az egyedülálló csokrokig, sőt a menyasszonyokra is gondolva az esküvőig. Eddig három alkalommal sikerült bemutatkozni esküvői kiállításokon. Hamarosan ez a szám növekszik.

A piciny gyöngyszemekből a színskála számtalan változatában pompáznak a gyöngy alkotások, kedvemre játszadozhatok a színekkel, anyagokkal.

A gyöngy-virágok kézzelfogható maradandó emlékként őrzik a pillanatot, a színeket. A mindig tündöklő gyöngy-virág felidézi az alkalmat kitől, miért mire kapta.
Nagy öröm számomra, hogy mások (és a magam) kedvére alkothatok. Mindig arra vágytam, hogy valami maradandót hagyjak magam után. A gyöngyből készült virágokban megtaláltam  számításomat. Eredeti foglalkozásom ékszerbecsüs, a szakmámat mindmáig szeretem. Azonban alkotókedvemet itt tudom leginkább megvalósítani.

Olyan helyen nőttem fel, ahol egy nagy tó a kert végében volt. Sokszor volt program, hogy körbejárjuk a tavat. Manapság is természetbarát vagyok, így egyik hobbim a természetfotózás, madarazás, kutatás a vadon élő orchideák után. Ez utóbbit nagy örömmel készítem gyöngyből. Így bármilyen fokozottan védett faj gyöngy változata ott virít folytonosan az otthonomban. 

Igyekszem

- ha érdeklődik, hamar válaszolni
- ha tanácsot kér, segíteni

- ha rendel, a legszebb, legjobb munkát adni, mely mögött 11 év tapasztalat áll

Továbbá ezen sorok között mondok köszönetet a családomnak. A biztatás és támogatás mellett előfordult, hogy alkalomadtán a munkából is kisebb részt vállaltak.

Köszönöm, hogy megtekintetted a weboldalamat. Várlak vissza az újdonságokkal!


(Lázár Sándorné Jurdik Judit)   JUVIRA
Pécs
06-30/ 941-52-93
E-mail: gyongycsokor@gmail.com.

 .